Thursday, August 6, 2009

Ulasan Rahsia ClickBank: Baca Ini Dahulu!

Baru-baru ini Gobala Krishnan dan Zamri Nanyan telah melancarkan produk "Rahsia ClickBank" dan anda boleh melihatnya di sini:

box medium

Saya menulis ulasan ini untuk memberitahu apa sebenarnya produk ini, dan bagaimana anda akan mendapat manfaat daripada produk RAHSIA CLICKBANK ini.

RAHSIA CLICKBANK ialah produk yang direka khusus untuk rakyat malaysia.
Anda juga mungkin tahu sehingga pertengahan tahun 2008, Clickbank telah menutup pendaftaran keahlian kepada rakyat malaysia.

Sesetengah daripada kita menemui teknik jalan belakang untuk mendapatkan akaun ClickBank. Hatta terbitnya sebuah ebook daripada Gobala yang diberi nama "Chapter-M" beberapa tahun lalu yang mengajar anda bagaimana melakukannya.

Sekarang peluang terbuka luas untuk rakyat malaysia. Clickbank pula telah menjadi topik yang panas untuk dibincangkan.

banner468

Di dalam RAHSIA CLICKBANK, Gobala dan Zamri bercakap mengenai bagaimana menjana wang daripada trafik yang sedikit dan tanpa menggunakan sebarang blog.

Berdasarkan penerangan mereka, kebanyakan "super affiliate" yang menghasilkan banyak wang di Clickbank tidak bermula hanya dari blog untuk mempromosikan produk dan menghasilkan jualan.

Mereka menggunakan strategi yang berlainan yang membolehkan mereka mendapat komisyen ClickBank semaksimum mungkin. Strategi-strategi mereka diceritakan di dalam Rahsia Clickbank: menggunakan landing pages, pra jualan dan juga mencari target trafik.

Strategi lain termasuk bagaimana mencari produk Clickbank yang memberikan pulangan yang lumayan, bagaimana membina senarai email dan juga bagaimana hendak mempromosikan produk berkaitan untuk memaksimakan jualan.

Walaubagaimanapun, ini sebenarnya hanyalah sebahagian kecil daripada keseluruhan produk. Bahagian utama dalam RAHSIA CLICKBANK ialah laman web affiliate pasang siap yang boleh digunakan terus walaupun anda tidak mempunyai pengalaman dalam sebarang pemasaran internet.

Laman web tersebut direka secara profesional dan kandungannya amat berkesan untuk menghasilkan jualan. Ulasan produk yang ditulis dengan baik juga direka khas untuk tujuan jualan. Menurut kata mereka... apa yang anda perlukan hanyalah masukkan ID Clickbank anda.

banner468

Melihat kepada laman web yang disediakan, saya boleh katakan yang saya agak terkejut. Reka bentuknya amat bagus dan ulasan produknya dilakukan secara profesional. Menurut surat jualan RAHSIA CLICKBANK, anda boleh menggunakannya untuk menjana wang walaupun penguasaan Bahasa Inggeris anda sangat teruk - perkara penting ni!

Saya juga telah melihat di sesetengah forum dan keseluruhan responnya juga agak bagus. Surat jualannya mengatakan harganya mungkin akan naik tidak lama lagi. Jadi saya cadangkan agar anda mendapatkan Rahsia ClickBank anda daripada link ini secepat mungkin:


Jika anda tidak mahu membuat kerja untuk keseluruhannya mereka juga menyediakan perkhidmatan dimana mereka memberikan anda web hosting dan melakukan kerja kerja pemasangan untuk anda. Mereka juga akan menyelaraskan reka bentuk web dengan domain anda dan memasukan ID clickBank anda apabila diperlukan.

Secara keseluruhannya, Saya rasa RAHSIA CLICKBANK ialah pakej yang terbaik setakat ini. Saya yakin yang anda akan menggunakannya dengan efektif untuk menjana wang daripada Clickbank - jika anda menggunakan Laman web pasang siap mereka dan mengikut langkah demi langkah yang diberikan. Terus tempah Rahsia ClickBank dari sini:

boxsmall
TEMPAH SEKARANG

0 comments:

Post a Comment

NAK DAPAT RM3K-5K SEBULAN? TGK VIDEO NI

<a href="http://www.linkedtube.com/0cDqkxhwVDU8e5ee4a102787779e1f17b08ad7abf3f.htm">LinkedTube</a>
 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari